Kipinää Sparks! tuliesityksessä

Tulishow tuo taikaa ta­pah­tu­maan!

Pyrotekniikkaa tulishowssa!
Vauhtia ja jän­ni­tys­tä ta­pah­tu­maan!

Sparks! -tu­lie­si­tys

Vahvaa steam-punk henkeä höyryävä Sparks!-esitys, jossa ei kipinöissä säästellä. Kolmen naisen esityksessä otetaan käyttöön hienoimmat tuli- ja kipinävälineet, klassista "Taikatulet"-koreografiointia unohtamatta. Uutena aluevaltauksena ovat todella näyttävät pyrotekniset välineet, yhteistyössä pyroteknikko Kari Halion kanssa toteutettuna! Tämä on tuliesitys nostettuna seuraavalle tasolle!

Kesto noin 10 minuuttia
Kolme esiintyjää
Tilavaatimus: Minimissään 8 (syvyys) x 12 metriä (leveys) vapaata, kohtuullisen tasaista tanssitilaa, tanssitila voi olla asfaltti, hiekka  tai lyhyt nurmikko. Talvella alueen tulee olla aurattu ja tarpeen tullen hiekoitettu. TÄMÄN LISÄKSI: Kipinäsateet loppuhuipennukseksi vaativat esiintymisalueen molemmille puolille (leveyssuunnassa) noin 5-10m lisää tilaa jossa ei ole mitään syttyvää tai pintoja jotka vaurioituvat kipinöistä.
Sparks! -tuliesitys

Sparks! - Galleria

Sparks! -tulishow
Tulishow-tiimi
Pyrotekniikkaa ja säihkettä
Sparks tuliesitys ja lisää kipinää
Sparks! tuliesitys Kokkolassa
Sparks! tuliesitys 2017
Soitutanssi Sparks tuliesityksessä
Laura Sparks! tuliesityksessä
Fever tuliesitys Kokkolassa
Ta­kuu­var­ma tunnelman nostaja!

Fever - tulishow

Kuumaakin kuumempia rytmejä, tulista tanssia ja taiturointia palavilla välineillä. Upeat koreografiat lumoavat katsojansa ja näyttävät, naiselliset asut tuovat säihkettä ja glamouria juhlaan. Uusimmassa tuliesityksessä musiikki henkii vahvoja lattarirytmejä ja showjatsia. Vuonna 2018 Venetsialaisiin valmistunut tulinen, tanssillinen esitys sopii monenlaisiin tapahtumiin, tyylikkäistä suurista gaaloista rennompiin juhliin, joihin toivotaan energiaa, vauhtia ja juhlatunnelmaa! Loppuhuipennuksena kipinäsadetta ja räjähtäviä soihtuja.

Kesto noin 13 minuuttia
Kolme esiintyjää
Tilavaatimus: Minimissään 8 (syvyys) x  12 metriä (leveys) vapaata, kohtuullisen tasaista tanssitilaa, tanssitila voi olla asfaltti, hiekka tai lyhyt nurmikko. Talvella alueen tulee olla aurattu ja tarpeen tullen hiekoitettu. TÄMÄN LISÄKSI: Kipinäsateet loppuhuipennukseksi  vaativat esiintymisalueen molemmille puolille (leveyssuunnassa) noin  5-10m lisää tilaa jossa ei ole mitään syttyvää tai pintoja jotka vaurioituvat kipinöistä.
Fever tuliesitys, poi-koreografia

Fever - Galleria

Fever tuliesitys, keppikoreografia
Heli ja tuliviuhkat Fever tuliesitykseesä
Fever tuliesitys
Fever tuliesityksen tuliviuhkanumero
Heli ja tulipoit
Tulihulavanteet
Tulta ja säihkettä
Tulihulavanteet
Tuliesitys Hämeenlinnan Keskiaikafestivaalilla 2020
Tämä esitys sopii todella moniin ti­lai­suuk­siin!

Mystique - Tulishow

Kaksi naista, tulitanssia ja jongleerausta koreografioituna kauniiksi ja hypnoottiseksi kokonaisuudeksi. Soljuva musiikki luo mystisen tunnelman, joka vangitsee katsojat. Sisältää neljä koreografiaa ja loppuhuipennuksen. Show:n päätteeksi voimme tehdä huikeat ilotulituksen omaiset kipinäsuihkut.

Kesto noin 15 minuuttia
Kaksi esiintyjää
Tilavaatimus:  Minimissään 6 (syvyys) x 10 metriä (leveys) vapaata, kohtuullisen tasaista tanssitilaa, tanssitila voi olla asfaltti, hiekka tai lyhyt  nurmikko. Talvella alueen tulee olla aurattu ja tarpeen tullen  hiekoitettu. TÄMÄN LISÄKSI: Kipinäsateet loppuhuipennukseksi vaativat esiintymisalueen molemmille puolille (leveyssuunnassa) noin 5-10m lisää tilaa jossa ei ole mitään syttyvää tai pintoja jotka vaurioituvat kipinöistä.
Heli ja tulikepit tulishowssa

* Huomioitavaa! Tänne voi kirjoittaa vielä kampanjaan liittyvät tarkemmat ehdot, kuten voimassaoloajan ja muut rajaukset. Voit myös halutessasi piilottaa tämän kentän sivupalstan asetuksista.

Mystique - Galleria

Tulishow ja kipinää!
Laura ja tulihulavanteet
Mystique tuliesitys ja viuhkatanssi
Heli ja kepit Mystique tulishowssa
Mystique tuliesitys 2020
Mystique tuliesityksessä Heli ja kepit
Heli ja räjähtävä soitu
Laura ja palavat viuhkat tuliesityksessä
Sparks tuliesitys ja lisää kipinää
Kuumaa tunnelmaa!

Passion - tulishow

Vauhdikkaampi ja energisempi esitys, jonka rytmikkääseen musiikkiin katsoja tempautuu mukaan. Hauskuutta ja pilkettä silmäkulmassa sisältävä esitys koostuu neljästä koreografiasta, joissa välineinä tuliviuhkat, kepit, poit ja hulavanteet. Show päättyy massiiviseen kipinäsateeseen, eikä jätä ketään kylmäksi!

Kesto noin 15 minuuttia
Kaksi esiintyjää
Tilavaatimus: Minimissään 4 (syvyys) x 6  metriä (leveys) vapaata, kohtuullisen tasaista tanssitilaa, tanssitila voi olla asfaltti, hiekka tai lyhyt nurmikko. Talvella alueen tulee olla  aurattu ja tarpeen tullen hiekoitettu. TÄMÄN LISÄKSI: Kipinäsateet loppuhuipennukseksi vaativat esiintymisalueen molemmille puolille (leveyssuunnassa) noin 5-10m lisää tilaa jossa ei ole mitään syttyvää tai pintoja jotka vaurioituvat kipinöistä.
Passion tulishow
Soolo - tulishow
Pie­nem­piin ti­lai­suuk­siin

Soolo - tu­lie­si­tys

Yhden naisen tulishow pienempiin tapahtumiin. Vauhdikas ja intensiivinen kokonaisuus tulitanssia ja jongleerausta. Show sisältää kolme upeaa koreografiaa. Shown päätteeksi voidaan tehdä kipinöivä loppuhuipennus!

Kesto noin 10 minuuttia
Yksi esiintyjä
Tilavaatimus: Minimissään 4 (syvyys) x 6  metriä (leveys) vapaata, kohtuullisen tasaista tanssitilaa, tanssitila  voi olla asfaltti, hiekka tai lyhyt nurmikko. Talvella alueen tulee olla  aurattu ja tarpeen tullen hiekoitettu. TÄMÄN LISÄKSI: Kipinäsateet loppuhuipennukseksi vaativat esiintymisalueen molemmille puolille (leveyssuunnassa) noin 5-10m lisää tilaa jossa ei ole mitään syttyvää tai pintoja jotka vaurioituvat kipinöistä.
Soolo - tulishow
Tuliesitys sisätiloissa
Säihkettä suureen juhlaan!

Tu­lie­si­tys si­sä­la­val­le

Kaksi upeaa koreografiaa sisältävä tuliesitys sisälavoille. Tuliesitys on intensiivinen ja jännittävä ohjelma, joka luo tunnelmaa isompiin tiloihin ja tapahtumiin.

Kesto noin 8 minuuttia (emme yleensä tee pidempiä ohjelmia sisätiloissa esitysteknisten seikkojen vuoksi)
Kaksi esiintyjää
Tilavaatimukset: Tuliesitys sisätiloissa  vaatii aina huolellista valmitelua ja tilan tulee olla siihen soveltuva.  Vapaata tilaa lavalla minimissä 8m x 4m, korkeus 4,5m. Mitään syttyviä  materiaaleja ei saa olla lähietäisyydellä. Alue tarvittaessa  palotarkastettu ja luvat tilan puolesta ja pe­las­tus­vi­ran­omai­sel­ta.  Taikatulet hoitaa lupaprosessin asiakkaan puolesta, tai tuliesityksen  tiedot liitetään tapahtuman pe­las­tus­suun­ni­tel­maan. Olemme esiintyneet sisätiloissa monissa  paikoissa, mm. Vanha ylioppilastalo, Linna-hotelli, Astoria sali...  Parkettilattia tai museoviraston suojelema kohde ei ole este  esitykselle.
Duo tuliesitys sisätiloissa
Tuliesitys fipinät
Näyttävä aloitus juhlalle!

Tu­li­tans­si­joi­den ter­ve­tu­liais­vas­taan­ot­to

Tulitanssijat tovottavat vieraat tervetulleeksi juhlatilan ovella. Näyttävä vastaanotto luo juhlatunnelman jo ennen kuin vieraat ovat edes astuneet sisälle! Esityksessä tunnelmallinen musiikki tai asiakas voi toivoa teemaan sopivaa musiikkia.

1-3 esiintyjää, kesto noin 20minuuttia / henkilö
Tilavaatimus: vaihteleva ja sovitaan erikseen, lähtökohtaisesti noin 5m2 / esiintyjä
Tulishow tassijat
Tilauskoreografia valovälineillä

Etsitkö jotain vielä unii­kim­paa?

Ko­reo­gra­fia ti­lauk­ses­ta

Korkealaatuiset tilausesitykset suuren luokan tapahtumiin!


Koreografioita  voidaan valmistaa erityistä tapahtumaa varten. Aikaa koreografiointiin vaaditaan vähintään 2-3 kuukautta. Valmistamme koreografiamme huolella ja kaikki teoksemme ovat musiikkiin tehtyjä kokonaisuuksia. Koreografioita voidaan toteuttaa tuli- tai LED-valovälineillä. 


Toteutimme tilauskoreografian muo­dos­tel­ma­luis­te­lun maa­il­man­mes­ta­ruus­ki­so­jen avajaisseremonian lop­pu­hui­pen­nuk­seseen sekä Sitran tilaisuuteen Finlandiatalolla yhteistyössä suomalaisten huippumuusikoiden kanssa!


Pyydä tarjousta niin kerromme lisää!

Yh­teys­tie­dot

taikatulet@gmail.com

Heli Ranki +358 50 543 8170

Laura Koskinen +358 50 338 9772


© Taikatulet / Prevolution Tmi. All Rights Reserved. Tämä sivusto käyttää evästeitä.

 Taikatulet / Prevolution Tmi. All Rights Reserved. Tämä sivusto käyttää evästeitä.Taikatulet / Prevolution Tmi. All Rights Reserved. Tämä sivusto käyttää eteit